00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ЕКГ Холтер систем


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ЕКГ Холтер Систем HolCARD 24w Alfa System A703
  - 3- канален рекордер на ЕКГ сигнал
  - анализа на ST сегмент во сите канали
  - детекција на аритмија
  - минимален/максимален среден пулс; тахи/брадикардија
  - елевација /депресија NA ST сегмент
  - презентација на резултати во тренд формат
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Би-мек
 • профил на компанијата

  Би-мек

  • Опис на компанијата:Би - МЕК e овластен дистрибутер на многу светски познати и реномирани производители на медицинска опрема и биотехнолошки услуги. Со традиција од 2002 година и голем број на реализирани проекти во јавниот и приватниот здравствен сектор, нашиот континуиран успех се темели на квалитет, услужност, доверба и разбирање на потребите на нашите клиенти. Би-МЕК располага со комплетна понуда на медицинска апаратура од областа на дијагностика, болничко лекување и специфична опрема за барањата на многу поедини специјалности. Ние сме ISO сертифицирана компанија во продажба, инсталација, обука и одржување на медицинска опрема. Сервисниот оддел на Би-МЕК е високо стручен тим од сертифицирани инжинери со долгогодишно искуство, секогаш подготвен да Ви помогне за следните услуги: • сервис и одржување на медицинска опрема со оригинални резервни делови • бесплатна обука за опремата набавена од Би-МЕК • одржување на опремата по потреба • испорака и монтажа на апарати набавени од Би-МЕК Сервисерите поседуваат сертификати од производителите на медицинска опрема и континуирано присуствуваат на обуки и работилници организирани од реномирани производители за најнапредна медицинска технологија. За подобро здравје - Ви нудиме гаранција и сигурност со професионалнa услуга!
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:Јуриј Гагарин 31 Б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023296990
  • Факс #:023296990
  • Локација на мапа:Прикажи  023296990

  корисничка поддршка