00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Интолеранција на храна -тест и стручни совети од лекарски тим


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Тест за интолеранција на 176 видови на храна. Единствено во Македонија! Пратете ги светските трендови во медицината и станете свесни за потребите на Вашето тело и процесот за негово заздравување. Почитувајте го Вашето здравје и прифатете ги придобивките од промената на начинот на исхрана. Резултатите од тестот ги добивате заедно со изработен индивидуален план за исхрана од страна на стручниот медицински тим на Промедика Медикал Центар и Адриалаб.Прочитајте повеќе на нашата веб страна http://promedika.com.mk/mk-MK/Medical/News/309
 • профил на компанијата

  Промедика Медикал Центар

  • Опис на компанијата:Промедика Медикал Центар е приватна поликлиника која Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги, професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација. Tимот од стручни лица кои го сочинуваат нашиот центар е подготвен со своето знаење, искуство, трпеливост и љубезност да се грижи за Вашето здравје, почитувајќи ги највисоките стандарди и принципи на современата медицина и препораките на СЗО. Со помош нa современата опрема, тие се во можност брзо и прецизно да постават дијагноза и да ординираат соодветна терапија од доменот на повеќе медицински области. Сето ова надополнето со модерно опремениот простор и топол амбиент ќе направи секогаш да се чувствувате добредојдени.
  • Име на контакт лице:Др. Обрад Росиќ
  • Адреса:ул. Св. Кирил и Методиј бр.50
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3248-454
  • Факс #:02/3248-401
  • Локација на мапа:Прикажи  023248454

  корисничка поддршка