00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Инвертерски апарати за MIG заварување (C02) MIG 170/15kg


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Овие апарати се користат за заварување на челик, нелегирани и ниско легирани обоени метали, месинг, алуминиум и други метали што не р’ѓосуваат. Заварувањето на наведените метали се врши со

  сите видови на базични обложени електроди. Овие апарати имаат функција HOT START, која овозможува по лесно почетно запалување на лакот. Овие апарати се идеална комбинација за аргонско и (REL) заварување. Покрај горенаведениот текст кај овие модели, со додавање на TIG горилник и боца со гас (аргон), апаратот може да се користи и за аргонско заварување со контактно запалување на електричниот лак. Предноста на овие апарати е невозможноста на залепување на волфрамовата електрода со заваруваниот материјал, кое што води до дефекти во заварениот раб.

  Модел: MIG 170 - Макара (kg): 15kg - Прим.напон V: 220 - Стр.на заварување A: 22-200 - PV %: 60 - Дијаметар на електрода Ø-Fe:0.6-1.0, Al: 0.8-1.0 - Маса: 55x33x37cm 20kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Јоле
 • профил на компанијата

  Јоле

  • Опис на компанијата:Компанијата ЈОЛЕ е формирана во 1996 год. како електро сервис за премотување и репарација на елктро мотори и трансформатори. Следејќи ги сопствените како и потребите на пазарот, започнавме со увоз и дистрибуција на бакарна лак жица, лакови, прешпани, резервни делови и останати потрошни материјали а веднаш потоа и со сервисирање на рачен електричен алат и соработка со светски познати брендови Black & Decker и DeWALT. Ние сме овластен сервис за компаниите Black & Decker и DeWALT а од оваа година овластен сервис и за компанијата Makita. Меѓувреме, во 2006 год. започнаме и со сериско производство на апарати за заварување како и производство на трансформатори по нарачка до 4 КВА со најразлични напони по желба на нарачателот. Нашата компанија е современ електро сервис на: електро мотори (асинхрони и колекторски); трансформатори; помпи за вода; рачен електричен алат; ротори и статори за автоелектрика; електро магнетни кочници; - со сопствено сериско производство на: Апарати за заварување ( РЕЛ ); Апарати за заварување ( СО2 ); Полначи за акумулатори; Коректори на напон; Трансформатори до 4КВА; Стартери.
  • Име на контакт лице:Јоле
  • Адреса:Железничка 16-а
  • Поштенски број:2000
  • Град:Штип , Македонија
  • Телефон #:032/391380
  • Локација на мапа:Прикажи  032391380

  корисничка поддршка