00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Shorai Edge

Shorai Edge

Цената е со вклучен ДДВ
66.900 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:СЕНАМЕНСКИ УРЕД
  Совршен сенаменски уред со функција Careflow
  A+++ за ладење и греење
  3D Airflow (18,22,24)
  Филтер Ultra Pure (класа на честички 2,5 μ)
  DC хибриднa инвертер технологија
  ЕКО режим
  Воздухот како извор на енергија во режим на греење
  Функција за заштита од мраз од 8°C
  WIFI модулот може да се интегрира во внатрешната единица
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Аиркон
 • профил на компанијата

  Аиркон

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар од 1997 година, а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: - проектирање на техничката документација - испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали - монтажа на опремата и пуштање во работа, - изведба на инсталации - контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем - редовно и сервисно одржување - надзор над договорни активности за фаза машинство - консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, TOSHIBA, WOLF, ROTH. Нашиот опсег на опрема се состои од: - клима уреди - чилери / топлински пумпи - вентилоконвектори - клима комори - вентилатори - соларни системи
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:Дичо Петров 3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3090500
  • Факс #:02 3090501
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:51.200 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B10Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:59.200 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B13Ј2KVSG-E ...

  8%заштеда
  Цена со ДДВ:72.900 ден. 66.900 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B16Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:77.500 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B18Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:88.600 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B22Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:101.800 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B24Ј2KVSG-E ...
  023090500

  корисничка поддршка