00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Epson L810 CISS

Epson L810 CISS

Цената е со вклучен ДДВ
21.860 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Printing Method: On-demand inkjet

  Print Speed: 5 Pages/min Monochrome (plain paper 75 g/m²), 4 Pages/min Color 12 Seconds per 10 x 15 cm photo (Epson Premium Glossy Photo Paper), 38 pages/min Colour (plain paper 75 g/m²), 37 pages/min Monochrome (plain paper 75 g/m²)

  Printing Resolution: 5.760 x 1.440 dpie

  Paper Tray Capacity: Input 50 sheets

  Nozzle Configuration: 90 Nozzles black, 90 Nozzles per colour

  Paper Formats: A4, A5, A6, B5, C6 (Envelope), DL (Envelope), No. 10 (Envelope), Letter, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 16:9, Legal
 • Категорија:Принтери
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Неоком
 • Земја на потекло:Индонезија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Неоком

  • Опис на компанијата:НЕОКОМ е основан во мај 1990. Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во едукацијата на сопствениот професионален кадар. Примената на најсовремените технологии, како и врвниот професионализам на стручниот кадар, придонесоа Неоком да стане водечка компанија во Македонија во сферата на информатичките технологии. Континураниот пораст на компанијата во сите изминати години придонесоа Неоком да достигне завидно финансиско ниво, кое во 2002 година беше заокружено со новиот современ деловен објект со повеќе од 7.000 м2. СТРАТЕГИЈА И ВИЗИЈА - Да се задржи континуираниот и позитивен раст на компанијата, со што се заштитуваат интересите на акционерите. Имплементација на високите светски стандарди во ИКТ преку континуирано следење на најсовремените технологии и трендови - светските компании и нивните стандарди на дофат на корисникот. Големата конкуренција во ИКТ е само предизвик Неоком секогаш да биде чекор пред другите. Да продолжиме да бидеме привлечни за млади и талентирани експерти, создавајќи амбиент погоден за креативност и афирмација. МИСИЈА - На корисниците да им пружи врвни услуги, опрема и решенија, кои ќе им овозможат поголема конкурентност, квалитет и зголемување на нивниот бизнис. ДЕЛОВНИ АКТИВНОСТИ - Како водечка компанија во Македонија, Неоком има широк круг деловни активности: - Одржување и подршка на хардверска опрема; - Одржување, обука и поддршка за оперативни системи, бази на податоци и развојни алатки; - Проектирање и изведба на интегрирани компјутерски системи и мрежи; - Асемблирање на персонални компјутери; - Консултантски услуги од областа на ИКТ; - Апликативни решенија за Documet Management, архивирање, редакциски и агенциски систем, како и интегриран банкарски систем.
  • Име на контакт лице:Славко
  • Адреса:ул. Кузман Јосифовски Питу бр.15
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00389 (0)2 5511 200
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:50
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:3.590 ден.

  Мултифункциски инк-џет Epson Stylus ...

  Цена со ДДВ:26.490 ден.

  Epson L1300 A3 CISS

  Цена со ДДВ:2.790 ден.

  Принтер HP Deskjet Ink Advantage 25 ...
  025511200

  корисничка поддршка