00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Едиција: Велосипедизам

8%заштеда

Едиција: Велосипедизам

Адреса за испорака

Име и презиме (за достава)
Телефонски број за контакт
Улица
Град
Забелешки за достава
Цена со ДДВ:

990.0 ден. 910 ден.
Количина: -+

Достава:
Плаќање:


* Цената на достава е 120 ден.

Производот го добивате за 1 до 2 работни дена.

MarketKonekt гарантира 100% заштита на купувачите. Доколку производот не соодвествува на описот нудиме враќање на парите. Прочитајте повеќе.


 • опис на производот
 • мислења од корисници
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Вашиот импакт со купување на ЛИЦЕВЛИЦЕ СЕНС производите:
  - станувате активен чинител во развојот на социјалната економија во земјава
  - ги поддржувате инклузивните програми наменети за продавачите на „Лице в лице“ и за други ранливи сограѓани
  - практикувате одржливи решенија: домашни производи од 100% рециклирана хартија
  - се вклучувате во движење за одговорна иднина

  Дизајн: Зоран Инадески
  Сет: Голем и мал нотес, беџ, 2 молива (спакувано во картонска кутија)

  Голем нотес: „Вртам, веслам, љубам“
  Мал нотес: „Точакологија“
  Беџ: „По друм возам, мајче, по друм шетам...“

  Производите од сетот можат да се порачаат и одделно.

  Голем нотес (формат А5) = 490 денари
  Мал нотес (Формат А6) = 320 денари
  Беџ = 100 денари, линк за нарачка
  Молив = 40 денари, линк за нарачка
 • Категорија:Моливи , Тефтери
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Лице в лице
 • оцени од корисници
  профил на компанијата

  Лице в лице

  • Опис на компанијата:Лице в лице Македонија настана кога група граѓани што дејствуваа заеднички преку иницијативите на „Паблик“ реши да се впушти во нов предизвик. Трагавме по нови начини за доближување на културата и на уметноста до пошироката популација. Уличен магазин ни изгледаше како добра можност. Од една страна ќе се подигнуваат критериумите на публиката, а од друга се шири благородна мисија – економско и социјално засилување на маргинализираните групи.Така, станавме дел од Регионалната платформа за активизам. Коалицијата што е одговорна за спроведувањето на оваа платформа во регионов беше составена од: Јустат центар, Хартефакт фонд, Докукино, Лицеулице и Смарт колектив (Белград, Србија), „Паблик“ (до крајот на 2014 позната како Центар за медиумски активности Скопје, Македонија), Иницијатива за човекови права (Сараево, Босна и Херцеговина), Културисти (Приштина, Косово). Од 2013 година, „Лице в лице“ е самостоен независен медиум, кој го издава „Паблик“ и кој е дел од пошироката Платформа за активизам која ја спроведува организацијата во Македонија. „Лице в лице“ излегува еднаш на два месеци, на 64 страници во боја. Списанието е член и на Меѓународната мрежа на уличен печат (ИНСП) со седиште во Глазгов.
  • Име на контакт лице:Лице в лице
  • Адреса:Бојмија 1-2/21
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2466444  070/287-777

  корисничка поддршка