00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Термосифонски соларен систем 160L


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Термосифонски соларен систем 160L
  еден колектор x 2.3м2
  Во цената е вклучено:
  -сигурносен не повратен вентил
  -електричен грејач 2kw
  -антифриз 6L
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Јоки
 • профил на компанијата

  Јоки

  • Опис на компанијата:“JOKИ” e развојно ориентирана компанија, со широк асортиман на производи, основана во 1999 година во Скопје, која се занимава со трговија на големо и мало со сите видови на топловодно греење, соларна енергија, климатизација и водовод. Основен приоритет на компанијата е унапредување и подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на одговорноста, што претставува клуч на нашиот успех и темел на нашиот раст и развој. Нашата компанија соработува со голем број на странски фирми и е директен/ексклузивен увозник на нивните производи. Во продолжение Ви претставуваме дел од нив: - “Viadrus” Чешка (производител на гусени котли на цврсто и течно гориво); - "WILO SE" Germany - еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење, климатизација, снабдување со вода и одвод на отпадна вода - “Radijator inženjering” Србија (производител на котли на цврсто гориво); - “FBC Majdanpek” Србија (производител на бакарни цевки); - “Airfel” Turkey (производител на панелни радијатори); - “Ekopan” Србија, (производител на електрични котли); - “Thermal trend” Czech Republic (фабрика за производство на елементи за затоплување на бањи); Долгогодишното искуство, стекнатата доверба во земјата и странство, воспоставените коресподентски односи со своите клиенти, добро обучениот и професионален кадар, јасната визија и стратегија на менаџментот, се реална основа дека “JOKИ” ќе го задржи трендот на раст, квалитет и успешност во работењето.
  • Име на контакт лице:Бранкица
  • Адреса:ул.36 бр.2А
  • Поштенски број:1041
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022550118
  • Факс #:022550119
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:46.050 ден.

  Термосифонски соларен систем 160L

  Цена со ДДВ:39.910 ден.

  Термосифонски соларен систем 120L

  Цена со ДДВ:52.190 ден.

  Термосифонски соларен систем 200L
  022550118

  корисничка поддршка