00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Соларен сет 150L


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Соларен сет 150L
  Површина 2.5м2
  Димензии 2005x1005
  Селективен кол. да
  Колектори 1
  Бојлер 150
  Грејач 3kw
  Термостат на грејач да
  Автоматика за солар да
  Експанзионен сад 12L
  Автоматско лонче да
  Пумпна група да
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Јоки
 • профил на компанијата

  Јоки

  • Опис на компанијата:“JOKИ” e развојно ориентирана компанија, со широк асортиман на производи, основана во 1999 година во Скопје, која се занимава со трговија на големо и мало со сите видови на топловодно греење, соларна енергија, климатизација и водовод. Основен приоритет на компанијата е унапредување и подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на одговорноста, што претставува клуч на нашиот успех и темел на нашиот раст и развој. Нашата компанија соработува со голем број на странски фирми и е директен/ексклузивен увозник на нивните производи. Во продолжение Ви претставуваме дел од нив: - “Viadrus” Чешка (производител на гусени котли на цврсто и течно гориво); - "WILO SE" Germany - еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење, климатизација, снабдување со вода и одвод на отпадна вода - “Radijator inženjering” Србија (производител на котли на цврсто гориво); - “FBC Majdanpek” Србија (производител на бакарни цевки); - “Airfel” Turkey (производител на панелни радијатори); - “Ekopan” Србија, (производител на електрични котли); - “Thermal trend” Czech Republic (фабрика за производство на елементи за затоплување на бањи); Долгогодишното искуство, стекнатата доверба во земјата и странство, воспоставените коресподентски односи со своите клиенти, добро обучениот и професионален кадар, јасната визија и стратегија на менаџментот, се реална основа дека “JOKИ” ќе го задржи трендот на раст, квалитет и успешност во работењето.
  • Име на контакт лице:Бранкица
  • Адреса:ул.36 бр.2А
  • Поштенски број:1041
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022550118
  • Факс #:022550119
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:50.935 ден.

  Соларен сет 200L

  Цена со ДДВ:62.232 ден.

  Соларен сет 300L

  Цена со ДДВ:82.047 ден.

  Соларен сет 500L

  Цена со ДДВ:52.000 ден.

  Соларен пакет ECO-150

  Цена со ДДВ:62.000 ден.

  Соларен пакет ECO-200
  022550118

  корисничка поддршка