00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Electro Design

Electro Design

Проектирање и продажба на електрично осветление и опрема, системи за осветление, светлосни проекти и дизајн, светлосно управување, совети за електрично осветление, изведба на електро исталации, електро и компјутерска опрема.

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
30%заштеда
Цена со ДДВ:550 ден. 385 ден.

Вграден поден халоген проектор

20%заштеда
Цена со ДДВ:1.490 ден. 1.192 ден.

Вградна LED арматура 40W 4000K 650 ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:290 ден. 261 ден.

LED Линиска ѕидна светилка

10%заштеда
Цена со ДДВ:990 ден. 891 ден.

LIVOLO Touch Control Crystal Glass ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:2.200 ден. 1.980 ден.

Плафонска светилка Light Matte Nick ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:1.050 ден. 998 ден.

Ѕидна светилка Wall Light E27 White ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:690 ден. 656 ден.

LIVOLO Crystal Glass Panel Шуко при ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:690 ден. 656 ден.

Вградно тело со флуо сијалици(Downl ...

Цена со ДДВ:490 ден.

LED проектор SMD LED


Страна 1 од 1, вкупно 9 производи


070/287-777

корисничка поддршка