00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Курс по Веб Дизајн


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:On-line Обуката за Web Design е наменета за слушатели кои имаат солидни познавања од работа Windows OS. Наменет е за оние кои сакаат да се здобијат со солидни познавања од областа на дизајнирањето, креирањето и обработката на статичните интернет страниците, вклучувајќи го креирањето на логоа и банери, како и обработка на фотографии кои би се објавувале.

  Содржина: PhotoShop, HTML, основи на CSS, Dreamweaver, Sothink DHTML, Flash, FTP

  За повеќе информации и пријавување на
  3246-041; 075 446-686; 071 324-170; 071 324-174
  на маил: info@esp.com.mk или aneta@esp.com.mk
  во нашите простории на ул.9 Мај бр.4. Скопје
  www.esp.com.mk
  www.facebook.com/esp.skopje
 • Продавач:ЕСП
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:2.000 ден.

  Курс за PowerPoint

  Цена со ДДВ:4.400 ден.

  Курс за Excel

  Цена со ДДВ:5.200 ден.

  Курс по македонски јазик за странци

  Цена со ДДВ:7.500 ден.

  Курс по AutoCAD

  Цена со ДДВ:4.700 ден.

  Курс по НАПРЕДЕН EXCEL
  023246041

  корисничка поддршка