00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Маркетинг решенија

Поврзување на продавачи и купувачи

MarketKonekt веднаш ги поврзува продавачите и купувачите. Инфромациите за она што го нудат или бараат веднаш се препраќа до секој регистиран член преку сајтот и на персонален e-mail. Прочитајте повеќе за Премиум членства и за цени.
 

Дополнителна промоција

MarketKonekt е дел од портфолиото на Р3 Инфомедиа, компанија која обезбедува целосен сет на детални информации за корисниците и единствени интегрирани on-line промотивни услуги за компаниите преку:
 
Златна Книга - овозможува брзо и лесно пребарување на важни информации за секојдневни потреби. Златна Книга ги категоризира детално сите сервиси, производи, институции, компании, индивидуалци, мали или големи фирми, во одделно дефинирани секции. Сите информации од базата на Златна Книга се достапни до пошироката популација во Македонија преку печатени именици (Златна Книга на македонски и Libri i Artë на албански јазик), веб страната www.zk.mk (на македонски, албански и англиски јазик), како и на мобилните и платените ТВ апликации. 
Производот е целосно адаптиран на домашниот пазар и истиот е резултат на тимската работа на 23 посветени членови на Р3 Инфомедиа. 
Златна Книга го има 2 пати добиено признанието Superbrand за Македонија, во 2009 и 2011.  www.zk.mk.
   
InOne е комплетно решение кое обединува дигитални маркетинг услуги неопходни за современо работење и продажба. Ви овозможува поуспешно онлајн претставување и промоција, конверзија од посетители во клиенти, и поголема продажба и продуктивност. 
InOne е клауд софтвер со кој самите организирате онлајн маркетинг, добивате повеќе нови купувачи, ги задржувате постојните и ги поттикнувате на повторно купување.
   
Македонски Национален Сервис (бели и жолти страници) – достапен преку кол центар и на www.1188.com.mk 
 
Производите на Р3 Инфомедиа се промотивни средства и медиуми што обезбедуваат единствени бенефити за компаниите, со директно влијание врз нивната продажба и профитабилност.
 
Контактирајте не за сите информации за рекламниот простор и останати форми на промоција.
 
            
   Тел. + 389 (0)2 3177 888
   Моб. + 389 (0)71 218 938
   E-mail: 
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка