00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Реклама во Libri i Artë


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:“Libri i Artë” е прв годишен информативен медиум на албански јазик во Р.Македонија кој е наменет за Албанската популација во Р.Македонија. Р3 Инфомедиа го промовира овој производ и во Албанија и Косово за да ја доближи Libri i Artë до тамошните пазари, што дава одлична можност за воспоставување на бизнис релации со овие пазари. Со тоа Libri i Artë ќе стане регионален информатор за бизнисот на албански јазик и со голема целна група на корисници и бизниси. “Libri i Artë” во моментов е единствен информативен медиум со комерцијална содржина од толкав обем, кој во целина ги задоволува потребите од рекламирање на малите, средните и големите бизниси не само кај Албанската, туку се повеќе и меѓу Македонската популација.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Р3 Инфомедиа
 • профил на компанијата

  Р3 Инфомедиа

  • Опис на компанијата:Златна Книга (Р3 Инфомедиа) е водечки бизнис адресар во Македонија избран за Супербренд за Македонија за 2009 и 2011 година. www.zk.com.mk е една од 40-те најпосетувани локални веб страни во Македонија и е достапна на македонски, англиски и албански јазик.
  • Име на контакт лице:Жаклина Дамјановска
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 42/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078246801
  • Телефон #:+389 (0)2 3177 888
  • Факс #:+ 389 (0)2 3178 488
  • Локација на мапа:Прикажи  023177888

  корисничка поддршка