00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Месечно одржување на надворешни базени


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ФЛУИД ПРОЕКТ Ви нуди месечно одржување на надворешен базен кој опфаќа посета на базенот еднаш неделно и обавување на следните дејствија:
  - контрола на квалитетот на pH вредноста на водата
  - проверка и подесување на резидуалниот хлор
  - перење на песочен филтер во повратен млаз
  - чистење на груб филтер
  - четкање на страничните површини (ѕидови) на базенот со четка
  - всисување на нечистотии од дното на базенот со воден усисувач со оперма на Флуид Проект
  - дополнување на водата во базенот
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Флуид проект
 • профил на компанијата

  Флуид проект

  • Опис на компанијата:Флуид Проект ДОО е компанија во приватна сопственост, која во областа на третманот на вода за пиење и отпадна вода, заштитата на човековата околина и подводните истражувања е единствена. Компанијата е формирана 1992 год., а нејзините пионерски чекори во истражувачките и развојни активности, во овие области, датираат од 1983 год. Флуид Проект е специјализирана за проектирање и оптимизација на процеси, технологии и опрема за третман на вода. Таа е посветена на процесите за изнаоѓање и реализација на решенија кои ја воспоставуваат рамнотежата меѓу интересите на нашите клиенти и заштитата на животната средина. Еколошки третман на водата: Филтрирање Омекнување на водата Деферизација и деманганизација Деминерализација УВ стерилизација Хлорирање и озонирање GMP сертификација Пречистување на отпадни води Базени и базенска опрема Филтри за домашна употреба
  • Име на контакт лице:Далибор
  • Адреса:бул.Србија 9
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070361533
  • Телефон #:02/3130143
  • Факс #:02/3212767
  • Локација на мапа:Прикажи  023130143

  корисничка поддршка