00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Технички преглед на возила


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Во АМСМ Станиците за технички преглед можете да направите: ● Редовен технички преглед - задолжителна годишна проверка на техничката исправност на возилото ● Превентивен технички преглед - задолжителна проверка на секои 6 месеци на техничката исправност на возилата за јавен превоз на патници, возила за прва помош, возила за превоз на опасни материи, рент-а-кар возила и возила наменети за оспособување на кандидати за возачи. ● Превентивен технички преглед - проверка на возилото која се прави на барање на сопственикот. За АМСМ членовите превентивниот технички преглед е бесплатен.
 • профил на компанијата

  АМСМ Станица за технички преглед

  • Опис на компанијата:Над 70.000 возила годишно се опслужуваат во трите станици за технички преглед и регистрација на АМСМ, лоцирани во Центар, Чаир и Велес. Од нив 95% се возила на долгогодишни и лојални АМСМ клиенти, кои ја препознаваат квалитетната услуга и стручност на АМСМ Станици за технички преглед. Технички преглед и регистрација на возило можете да направите и во сите автомото друштва низ Македонија. Со 43% пазарно учество на целата територија на Република Македонија, АМСМ Станици за технички преглед се лидер на пазарот во регистрација и технички преглед на моторни возила. АМСМ членовите добиваат 10% попуст во АМСМ станиците за технички преглед.
  • Име на контакт лице:Благоја Спировски
  • Адреса:ул. “М.Т.Гологанов“ бр.51
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02)3181311
  • Факс #:(02) 3181-119
  • Локација на мапа:Прикажи  023181311

  корисничка поддршка