00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Шлепување и помош на пат


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:АМСМ Услуги – Помош на пат и информации (СПИ) и нејзиниот стручен тим ви се достапни 24 часа/365 дена во годината за пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место, сообраќајна незгода или друг вид имобилизација на вашето возило. За пренос на возило на територијата на Република Македонија повикајте 196 (и за повик од фиксен и за повик од мобилен телефон) или повикајте +389 2 3181 196 ако се наоѓате надвор од Македонија. Ако сте член на АМСМ и поседувате некој од АМСМ членските пакети (Classic, Europe Premium, Light, Business и Business Europe Premium), при повикување на 196 задолжително наведете дека сте член на АМСМ, за да ги добиете попустите и поволностите предвидени за членовите на АМСМ. Во зависност од избраниот членски пакет, услугата „пренос на возило“ вклучува: Бесплатно шлепување во случај на дефект, бесплатно шлепување во случај на сообраќајна незгода, извлекување, хотелско сместување, рентакар, покривање на патни трошоци и др. АМСМ Услуги – СПИ располага со 23 камиони за пренос на возила и со високостручен кадар за технички интервенции.
 • профил на компанијата

  АМСМ Помош на пат и информации

  • Опис на компанијата:АМСМ Помош на пат и информации (СПИ) ви обезбедува: Патни информации (02/ 15 555) вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојбата на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави, и Помош на пат (196), стручна техничка помош на самото место во случај на дефект на возило, пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место, во случај на сообраќајна незгода или друг вид имобилизација, како и сервисни услуги. Членовите на АМСМ имаат 20% попуст на сервисните услуги во АМСМ СПИ.
  • Име на контакт лице:Благица
  • Адреса:ул.“М.Т Гологанов“ бр.51
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02) 3181-181; (02) 15-555, 196; (02) 3181104
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:4.200 ден.

  АМСМ Business Europe Premium членст ...

  Цена со ДДВ:2.700 ден.

  АМСМ Europe Premium членство

  Цена со ДДВ:490 ден.

  АМСМ Light членство

  Цена со ДДВ:990 ден.

  АМСМ Classic членство

  Цена со ДДВ:1.390 ден.

  АМСМ Business членство
  0231811810215555196023181104

  корисничка поддршка