00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Помош на пат


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Било на територијата на Република Македонија или надвор од неа, АМСМ Услуги – СПИ ќе ви помогне на самото место во случај на дефект на возилото и ќе ви обезбеди отстранување на повеќе од 50 видови дефекти, меѓу кои и: замена на резервно тркало, дотур на гориво, дотур на масло и течност во системот за ладење, поправка на електронските системи за осветлување, отстранување на можни грешки во компјутерските системи на новите возила (on-board дијагностика) и сл. АМСМ Услуги – СПИ располага со 27 современо опремени возила за помош на пат и повеќе од 40 возачи-механичари, специјално оспособени за отстранување на дефекти на самото место. За помош на пат на територијата на Република Македонија повикајте 196 (и за повик од фиксен и за повик од мобилен телефон) или повикајте +389 2 3181 196 ако се наоѓате надвор од Македонија. Ако сте член на АМСМ и поседувате некој од АМСМ членските пакети (Classic, Europe Premium, Light, Business и Business Europe Premium), при повикување на 196 задолжително наведете дека сте член на АМСМ, за да ги добиете попустите и поволностите предвидени за членовите на АМСМ.
 • профил на компанијата

  АМСМ Помош на пат и информации

  • Опис на компанијата:АМСМ Помош на пат и информации (СПИ) ви обезбедува: Патни информации (02/ 15 555) вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојбата на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави, и Помош на пат (196), стручна техничка помош на самото место во случај на дефект на возило, пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место, во случај на сообраќајна незгода или друг вид имобилизација, како и сервисни услуги. Членовите на АМСМ имаат 20% попуст на сервисните услуги во АМСМ СПИ.
  • Име на контакт лице:Благица
  • Адреса:ул.“М.Т Гологанов“ бр.51
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02) 3181-181; (02) 15-555, 196; (02) 3181104
  • Локација на мапа:Прикажи  0231811810215555196023181104

  корисничка поддршка