00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Патни информации


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Патни информации (02/15 555), како дел од АМСМ Услуги – СПИ, обезбедува и дава патни информации, вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојбата на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави.
 • профил на компанијата

  АМСМ Помош на пат и информации

  • Опис на компанијата:АМСМ Помош на пат и информации (СПИ) ви обезбедува: Патни информации (02/ 15 555) вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојбата на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави, и Помош на пат (196), стручна техничка помош на самото место во случај на дефект на возило, пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место, во случај на сообраќајна незгода или друг вид имобилизација, како и сервисни услуги. Членовите на АМСМ имаат 20% попуст на сервисните услуги во АМСМ СПИ.
  • Име на контакт лице:Благица
  • Адреса:ул.“М.Т Гологанов“ бр.51
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02) 3181-181; (02) 15-555, 196; (02) 3181104
  • Локација на мапа:Прикажи  0231811810215555196023181104

  корисничка поддршка