00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter

5%заштеда

Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter

Цената е со вклучен ДДВ
43.490 ден. 40.990 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter
 • Продавач:Енергија
 • профил на компанијата

  Енергија

  • Опис на компанијата:Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и одржување на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори, кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Име на контакт лице:Енергија
  • Адреса:Лондонска бр. 1А
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:072213590
  • Телефон #:023061466
  • Факс #:023061468
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи
  6%заштеда
  Цена со ДДВ:28.990 ден. 26.990 ден.

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  5%заштеда
  Цена со ДДВ:43.490 ден. 40.990 ден.

  Haier AS50TADHRA-CL / 1U50MEEFRA Tu ...

  6%заштеда
  Цена со ДДВ:28.990 ден. 26.990 ден.

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  7%заштеда
  Цена со ДДВ:27.990 ден. 25.990 ден.

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  6%заштеда
  Цена со ДДВ:40.990 ден. 38.490 ден.

  Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tu ...

  6%заштеда
  Цена со ДДВ:24.990 ден. 23.490 ден.

  Haier TIDE Green AS35TAMHRA/1U35YEM ...
  023061466

  корисничка поддршка