00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Daikin Comfora

Daikin Comfora

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Daikin Comfora
  Дискретна високоѕидна единица која обезбедува висока ефикасност и удобност!

  - Практично тивко: клима уредот работи толку тивко, што речиси ќе заборавите дека е таму
  - Сребрениот филтер и филтерот за прочистување на воздух, фаќаат 99% од алергени, како што се поленот и грини
  - 3-D проток на воздух, ја комбинира автоматската ротација на вертикалните и хоризонталните крилца, за да се распредели топлиот или ладниот воздух на секој агол дури и на големи простории.

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Посетете не во нашите Продажни Салони
  ул. Илинденска 179, Тетово
  Ул.Сретко Крстески, Гостивар
  ул. 11-ти Септември 101/9, Кичево
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  ==================================================
  Njësi diskrete me montim në mur e cila siguron efikasitet dhe rehati të lartë!

  - Praktikisht e qetë: kondicioneri funksionon aq qetë saqë pothuajse do të harroni se është prezent
  - Filtër argjendi dhe filtri i pastrimit të ajrit, kap 99% të alergjenëve, të tilla si poleni dhe marimangat
  - Fluksi ajror 3-D, kombinon rrotullimin automatik të krahëve vertikalë dhe horizontalë për të shpërndarë ajrin e nxehtë ose të ftohtë në çdo kënd edhe në dhoma të mëdha.

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Na vizitoni ne sallonet tona të shitjes
  rr.Ilindenska 179, Tetovë
  rr.11 Shtatori 101/9, Kërçovë
  rr.Sretko Krsteski, Gostivar
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Еко вент
 • профил на компанијата

  Еко вент

  • Опис на компанијата:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Име на контакт лице:Еко вент
  • Адреса:Илинденска 179
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:078 384611
  • Телефон #:044 335051
  • Локација на мапа:Прикажи  044335051

  корисничка поддршка