00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Аква Планет

 • Опис на компанијата:Компанијата АКВА ПЛАНЕТ ја создадовме во 2001 година како семејна фирма, за набргу да прераснеме во компанија со повеќе од 20 вработени, сместени во простор од преку 800 м2, каде што можeте да најдете прeку 2000 различни артикли наменети за одржување, опремување и уредување на вашиот животен и работен простор. АКВА ПЛАНЕТ извршува комплетно реновирање станови, работни простории и слично. Проектирањето вклучува и три димензионална анимација (цртеж), со што добивате целосна слика на Вашиот простор уште пред неговата изведба. АКВА ПЛАНЕТ располага со тим од преку 10 искусни водоинсталатери кои се овде да извршат сервис и монтажа на вововодна инсталација кога градите или го реновирате вашиот животен или работен простор, како и тогаш кога ќе ви се јават проблеми во водоводната мрежа. АКВА ПЛАНЕТ е увозник на брендот IDEAL STANDARD и VIDIMA,а воедно и овластен сервисер на нивните производи.
 • Име на контакт лице:Аква Планет
 • Адреса:Бул. Патризански Одреди
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:00 389 71 272 990
 • Телефон #:00 389 (0)2 3078 949
 • Факс #:00 389 (0)2 2040 252
 • Број на вработени:20
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот78.12%
Број на производи65
Член од29 Мај, 2012
Последна промена00:15:03 , 02 Мај, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка