00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Акцент

  • Опис на компанијата:Акцент Компјутери е основана во 1995 година како мала приватна компанија со 2 вработени, за развој на софтвер за мали бизниси. Со текот на времето компанијата со својот раст се насочи кон нудење на комплетни компјутерски решенија. Акцент дизајнира,произведува компјутерски продукти насочени кон различни сегменти на пазарот. Понудата опфаќа решенија за домашни корисници до големи компании.. Акцент се специјализира во нудење на решенија за локалните пазари. Од самото формирање мисијата на Акцент беше едноставна: Да се понудат и изработат квалитетни компјутерски решенија кои ќе служат на различните потреби на корисниците во Македонија. Со текот на времето Бизнис политиката на Акцент подржаната со квалитет, сервис и добра вредност на решенијата ја направија Акцент една од водечките компании на пазарот. Како резултат на работењето, речиси секоја година Акцент се вбројува во 200-те најуспешни компании (од сите области) во Република Македонија. Нашиот бренд на персонални компјутери има добиено бројни награди и препораки во локалните компјутерски списаниија. Акцент има одлична дилерска и сервисна мрежа низ целата држава, нудејќи ги своите продукти во речиси сите градови во Македонија. Акцент е официјален партнер на Hewlett Packard. Со тоа Акцент се стекна со право да изведува маркетинг и продажба за производите на Hewlett Packard во Македонија. Од друга страна, опремата на Hewlett Packard е комплетно решение како за т. н. end-users така и за институциите и малите и средни претпријатија најмногу застапени кај нас. Акцент е локален партнер на Haier Electrical Appliances за проектот Компјутер за секое дете на Владата на РМ. Акцент со својата сервисна мрежа дава подршка,гарантна и вонгаранта подршка на скоро 100.000 компјутери од овој проект. Акцент е локален партнер на SAP , светскиот софверски лидер за ERP решенија проект. Акцент е во континуирана соработка со Brand Name компании како Еpson, Star Micronics...
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Орце Николов 133-д3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0)2 3133122
  • Година на регистрација:1995
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Ја следат3
Број на производи61
Член од03 Авг, 2011
Последна промена13:24:14 , 04 Фев, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка