00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Униор количка за алати

Униор количка за алати

Цената е со вклучен ДДВ
122.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Униор количка за алати со комплет од 325 алати со SOS влошки

  Атрибути на производот
  материјал: специјален ПЛУС челичен лим
  можност за додавање дополнителни елементи
  слепи навртки за прицврстување на дополнителни делови кои се монтирани на количката
  статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600кг
  динамичен капацитет на товар на вагоните: 500 кг
  максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
  8 фиоки (7x L 563 x W 365 x H 70mm, 1x L 563 x W 383 x H 150mm)
  основни димензии со рачка и тркала L 800 x W 440 x H 923mm
  вкупен волумен на фиоки: 135 литри
  фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
  Предности:
  обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
  отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
  механизмот за затворање на фиоките заштитува од несакано отворање на фиоките
  фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
  централно заклучување со брава и клуч на преклопување
  lock with key included also foam keyring
  целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
  тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • company profile

  Unior Makedonija

  • Company introduction:Unior Komerc is the exclusive representative of Unior Slovenia, а company with rich tradition obliged to produce high quality professional hand tools.
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:ул.36 бр.20, нас. Илинден
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 2432 057
  • Fax #:(02) 2432 150
  • Geo Location:Show  022432057

  shopping assistance