00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Гарнитура клешти и тестер на волтажа


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Гарнитура клешти и тестер на волтажа

  - 1 Комбиниранa клештa 160mm
  материјал: специјален челик за алат
  ковани, целосно зајакнати и калени
  ивиците за сечење се индукциски зајакнати
  полирани челусти
  завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
  дво-компонентни робусни изолирани рачки
  со втиснат печат УНИОР
  изработени според стандард ISO 5746

  - Тестер на напон 220 -250
  димензија 140 со клип
  Стандард: ЕН 60900
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:Slovenia
 • Warranty:Lifelong
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Unior Makedonija

  • Company introduction:Unior Komerc is the exclusive representative of Unior Slovenia, а company with rich tradition obliged to produce high quality professional hand tools.
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:ул.36 бр.20, нас. Илинден
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 2432 057
  • Fax #:(02) 2432 150
  • Geo Location:Show  022432057

  shopping assistance