00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Tehno geneks

 • Company introduction:ТЕХНО ГЕНЕКС е приватна трговска компанија основана 2002 год. со седиште во Скопје. Основната дејност е увоз, продажба на големо и дистрибуција на техничка стока. Дистрибуцијата се врши од централниот магацин во Скопје. Застапен е широк асортиман на производи за домаќинството и за индустријата. Компанијата е генерален застапник за Р.Македонија за познатите брендови AL-KO Аустриа, Linea и Villager. Постигнавме добра понуда, разноврсност, сигурна и брза услуга.
 • Contact Person Name:Горан
 • Address:Перо Наков 144, магацин на Караорман
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:070 317 465
 • Telephone #:02 2551801
 • Fax #:02 2520176
 • Year registered:2002
 • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
5.0 of 5.0 (2 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products151
Member since08 Nov, 2012
Last activity13:32:17 , 12 May, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance