00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ferrari Тротинет


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Лесен за прилагодување на висината
  - Гумена рачка со безбедносен раб што спречува лизгање на рацете на детето
  - Цврста кочница на задното тркало
  - Материјал: Алуминиумска рамка + гума
  - Задно тркало: 80 х 24мм
  Играчката е погодна за деца над 3 години со тежина до 50 кг
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance