00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Шатор 68014

12%save

Шатор 68014

Цената е со вклучен ДДВ
6.000 MKD 5.250 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 310х240х130 см
  - Тежина на шаторот: 8 кг
  - Изработен од ултра квалитетен лесен полиестер материјал
  - Наменет за 4 лица
  - Мека подлога
  - Има мрежа за зажтита од инсекти
  - Странични торби/мрежички
  - Тешко запалив материјал

  Bestway 68014
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance