00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Салатни садови со испакнат капак


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Салатни садови SB 650 850 1050cc со испакнат капак

  Богат асортиман на производи наменети за чување, складирање, пакување храна. Нудиме најразлични форми, големини и капацитет. За поголем избор погледнете го нашиот каталог.
 • Seller:Rade 2003
 • company profile

  Rade 2003

  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Перо Наков б.б.
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:075/426968
  • Fax #:078/426968
  • Geo Location:Show  075426968

  shopping assistance