00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Pelet centar Skopje

 • Company introduction:ВиБ Трејдинг груп е компанија која на македонскиот пазар нуди ПЕЛЕТИ ЗА ГРЕЕЊЕ од врвен квалитет со цени достапни за македонските потрошувачи. Целта на компанијата е да за оние луѓе кои се решиле системите на загревање на домаќинствота или пак деловните објекти да им бидат на пелети ние да им обезбедиме решение за НАВРЕМЕНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО И ТРАЈНО СНАБДУВАЊЕ СО ПЕЛЕТИ. Компанијата е фокусирана да овозможи снабдување со висок квалитет на пелети и токму од тие причини имаме склучено соработка со компанијата BIO ENERGY POINT од Србија, која важи за најголем и најреномиран производител на пелети на Балканот. Водени од тоа дека за да успееш на клиентот мора да му го понудиш најдоброто по поволни цени и од feedback-от од нашите потрошувачи остануваме и во наредните години со истата понуда на пелетите на БИО ЕНЕРЏИ ПОИНТ кои се произведени од 100% БУКА по најсовремена технологија.
 • Contact Person Name:Владимир Стојановски
 • Address:Ул. 1409 бр. 35 (Индустриска зона Лепенец)
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:00 389 78 333 383
 • Telephone #:00 389 (0)2 551 1300
 • Fax #:00 389 (0)2 551 1300
 • Year registered:2012
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products11
Member since14 Jun, 2013
Last activity17:40:13 , 11 Jul, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance