00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Голем нотес „Вртам, веслам, љубам“ (формат А5)

Голем нотес „Вртам, веслам, љубам“ (формат А5)

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

320 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 120 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Sections:
 • Product Description:Дизајн: Зоран Инадески
  Сет: Голем и мал нотес, беџ, 2 молива (спакувано во картонска кутија)

  Голем нотес: „Вртам, веслам, љубам“
  Мал нотес: „Точакологија“
  Беџ: „По друм возам, мајче, по друм шетам...“

  Производите од сетот можат да се порачаат и одделно.

  Голем нотес (формат А5) = 490 денари
  Мал нотес (Формат А6) = 320 денари
  Беџ = 100 денари, линк за нарачка
  Молив = 40 денари, линк за нарачка
 • Availability:Contact
 • оцени од корисници
  company profile

  Лице в лице

  • Company introduction:Лице в лице Македонија настана кога група граѓани што дејствуваа заеднички преку иницијативите на „Паблик“ реши да се впушти во нов предизвик. Трагавме по нови начини за доближување на културата и на уметноста до пошироката популација. Уличен магазин ни изгледаше како добра можност. Од една страна ќе се подигнуваат критериумите на публиката, а од друга се шири благородна мисија – економско и социјално засилување на маргинализираните групи.Така, станавме дел од Регионалната платформа за активизам. Коалицијата што е одговорна за спроведувањето на оваа платформа во регионов беше составена од: Јустат центар, Хартефакт фонд, Докукино, Лицеулице и Смарт колектив (Белград, Србија), „Паблик“ (до крајот на 2014 позната како Центар за медиумски активности Скопје, Македонија), Иницијатива за човекови права (Сараево, Босна и Херцеговина), Културисти (Приштина, Косово). Од 2013 година, „Лице в лице“ е самостоен независен медиум, кој го издава „Паблик“ и кој е дел од пошироката Платформа за активизам која ја спроведува организацијата во Македонија. „Лице в лице“ излегува еднаш на два месеци, на 64 страници во боја. Списанието е член и на Меѓународната мрежа на уличен печат (ИНСП) со седиште во Глазгов.
  • Contact Person Name:Лице в лице
  • Address:Бојмија 1-2/21
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 2466444  070/287-777

  shopping assistance