00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Алуминиумски туби


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Произведена од 99,7 % чист алуминиум, во комбинација со други репроматеријали од cертифицирани домашни и странски добавувачи, нашата алуминиуска туба овозможува одлична заштита на секој пастовиден производ.

  Стандардната програма на алуминиумска амбалажа опфаќа алу туби со различни
  карактеристики во зависност од барањата на купувачите
  ( размер, должина, навој, капаче ) за разни производи во
  фармацевтската, хемиската, козметичката и
  прехранбената индустрија.

  Заради строгите барања од фармацевтската индустрија,
  алу тубите за примена во истата, се изработуваат во услови на
  чиста соба класа Д.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Тим Сорс

  • Company introduction:ДПТУ ТИМ СОРС ДОО – Скопје е компанија која успешно работи од 2007 година, кога е и формирана. Основна дејност на Друштвото е снабдување на своите клиенти со разни видови на амбалажа, канцелариски и школски материјали, разни видови на хартија, репроматеријал за печатници, како и готови печатени обрасци. ТИМ СОРС ДОО работи со компании од земјата и странство и е генерален застапник на неколку фирми, производители на ламинатни и алуминиумски туби. Истите се користат во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија. Фирмата располага со сопствен деловен простор од 200м2 во центарот на Скопје, магацински простор 500м2, како и сопствен возен парк. ТИМ СОРС ДОО вработува искусни кадри кои долги години се во браншата, но е отворен и за нови, образовани и амбициозни млади луѓе, кои заедно со нашата фирма би се вивнале во височините на бизнисот.
  • Contact Person Name:Милан Милошевски
  • Address:Петар Поп Арсов 32-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 274866
  • Telephone #:02 3216331
  • Geo Location:Show  023216331

  shopping assistance