00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Office desk system - LEDA


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The system is consisted of several connected parts which make the office desk model - LEDA. It fulfills all the needs required by the new trends on the market for this type of product: the quality of materials, choice of finishes (white, anthracite and gray), preparation and attention to detail.
 • Category:Desk systems
 • Availability:In Stock
 • Seller:Vitrina
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Vitrina

  • Company introduction:Витрина е создадена да биде креативно место, за инспирација и реализација на креативноста на Архитектите и Дизајнерите на уникатни ентериери од висока класа и проекти со поголем обем. Витрина е проект во кој се застапени 25 Европски добавувачи, производители на Високо квалитетни и екслузивнни материјали за производство на мебел и оплеменување на просторот. Системот на производи кои Витрина го застапува е дефиниран со следните карактеристики: Квалитет, уникатност, долготрајност и висока естетика.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:ул. Душко Поповиќ Број 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 26 14 030
  • Fax #:02 26 28 870
  • Geo Location:Show  022614030

  shopping assistance