00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fireplace Fabbygo Robot Lux

13%save

Fireplace Fabbygo Robot Lux

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

8999.0 MKD 7790 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Производот го добивате за 3 до 5 работни дена.

MarketKonekt гарантира 100% заштита на купувачите. Доколку производот не соодвествува на описот нудиме враќање на парите. Прочитајте повеќе.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Камин Fabbygo Robot Lux со карактеристики:
  - Димензии: 57 x 45 x 100cm
  - Моќност: 13kw
  - Димен отвор : Централен Ø11.8cm
  - Тежина: 85kg
  - Рерна
  - Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

  Во цената е вклучена бесплатна достава, инсталација од стручно лице како и упатство-обука во живо како се прави инсталација, како се употребува, како се програмира и како се одржува каминот.

  Шифра: 88132
 • Availability:In Stock
 • Seller:Alfi Bi
 • оцени од корисници
  company profile

  Alfi Bi

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Алфи Би
  • Address:Улица 7 Број 16
  • Post Code:1300
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Telephone #:031445210
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:10.999 MKD 9.899 MKD

  Fireplace Fabbygo Robot Lux

  Retail Price - VAT Included:16.499 MKD

  Fireplace Fabbygo Robot Lux

  Retail Price - VAT Included:6.999 MKD

  Fireplace Fabbygo Robot Lux

  13%save
  Retail Price - VAT Included:8.999 MKD 7.790 MKD

  Fireplace Fabbygo Lux with steel li ...

  6%save
  Retail Price - VAT Included:16.999 MKD 15.890 MKD

  Fireplace Fabbygo Robot Lux

  14%save
  Retail Price - VAT Included:14.999 MKD 12.890 MKD

  Fireplace Fabbygo Robot
  070/287-777

  shopping assistance