00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Машини за сечење на ласерски влакна С серија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Машина за ласерско сечење
  со целосна заштитна покривка

  Целосна заштитна покривка
  Целосна заштита и опколување
  Изолација од загадување од ласерско зрачење
  Автоматско собирање саѓи
  Осигурајте се дека областа за работа е чиста

  Заварување на структура на кревет тип тенон - жлеб
  Користи кинеска традиционална тенон - жлеб структура за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност во работењето.

  Маси за двојно брза размена
  Користи кинеска традиционална тенон - жлеб структура за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност во работењето.

  Bodor Genius ласерска глава
  Автоматско фокусирање
  Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
  Точна
  Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.

  Оптегнат алуминиумски зрак
  Материјал на ниво на авијација со подобрена цврстина, во голема мера ја намалува деформацијата на зракот за време на работата и ја подобрува чувствителноста на насоката при голема брзина и ефикасноста при процесирање.

  Автоматско избегнување на пречки
  》ACC во индустрија за ласерско сечење
  Интелигентен анти-судир
  Радарниот систем од 360° ќе предвиди и открие какви било пречки, овозможувајќи и на Z-оската со голема брзина веднаш да избегне пречки во случај на судар.
  Поголема ефикасност, помали трошоци
  Пониска стапка на оштетување на ласерската глава, соодветно го намалува трошокот за одржување на клиентот, со цел да се продолжи работниот век на секачот.
  Избегнете го прекинот на производство предизвикано од судир - обезбедете континуирано производство.
  Bodor Cutting 2.0
  Ажурираното сечење на азот гарантира дека брзината на сечењето е 4 пати побрза од конвенционалното сечење. Мазната површина за сечење ја елиминира потребата за други процедури. Повисоката ефикасност на обработката заштедува трошоци за работна сила.
 • company profile

  Бодор Македонија

  • Company introduction:Супер фабрика, меѓународен квалитет Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн. Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина Котирана компанија, која му служи на светот (повеќе од 150 земји и региони)
  • Contact Person Name:Бодор Македонија
  • Address:Оцка Михајлоски 17
  • City:Prilep , Macedonia
  • Cell Phone #:075 423380
  • Telephone #:076 479707  076479707

  shopping assistance