00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Машини за сечење на ласерски влакна Р серија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Еколошки и Здраво
  Целосно затворен систем кој овозможува поголема безбедност при употреба; стаклото за ласерска заштита кое ги штити луѓето од ласерското зрачење; еколошки систем за автоматско собирање на чад и прашина; интелигентен систем за мониторинг што ја намалува стапката на несреќи, со што уживаме во убавината и здравјето во процесот на сечење.

  Автоматски менувач на млазници
  Усвојување на точен систем за контрола за автоматско заменување на млазниците со различни материјали и дебелини.

  Погонски систем со голема прецизност кој обезбедува сигурна замена и стабилност

  Најновите функции за автоматска калибрација и чистење постигнуваат целосна автоматска калибрација на ласерската глава и чистењето на млазницата ја намалува повторувачката мануелна работа.

  Целосно затворената заштита на целата опрема ги подобрува безбедносните перформанси на деловите и безбедноста на луѓето.

 • Availability:Contact
 • company profile

  Бодор Македонија

  • Company introduction:Супер фабрика, меѓународен квалитет Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн. Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина Котирана компанија, која му служи на светот (повеќе од 150 земји и региони)
  • Contact Person Name:Бодор Македонија
  • Address:Оцка Михајлоски 17
  • City:Prilep , Macedonia
  • Cell Phone #:075 423380
  • Telephone #:076 479707  076479707

  shopping assistance