00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Машини за сечење на ласерски влакна F серија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:F серија
  Едноставен
  ПОДОБРЕН ИЗГЛЕД
  Уметничко дело, повеќе од интелигенција

 • company profile

  Бодор Македонија

  • Company introduction:Супер фабрика, меѓународен квалитет Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн. Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина Котирана компанија, која му служи на светот (повеќе од 150 земји и региони)
  • Contact Person Name:Бодор Македонија
  • Address:Оцка Михајлоски 17
  • City:Prilep , Macedonia
  • Cell Phone #:075 423380
  • Telephone #:076 479707  076479707

  shopping assistance