00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Машини за сечење на ласерски влакна Е серија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Автоматски систем за размена со двојна платформа

  Погонот на менувачот го намалува времето за вчитување, замена за 10 секунди.
  Брзата размена помеѓу двете платформи значително ја подобрува ефикасноста на работата.

  Автоматски менувач на млазници
  Усвојување на точен систем за контрола за автоматско заменување на млазниците со различни материјали и дебелини.

  Погонски систем со голема прецизност кој обезбедува сигурна замена и стабилност

  Најновите функции за автоматска калибрација и чистење постигнуваат целосна автоматска калибрација на ласерската глава и чистењето на млазницата ја намалува повторувачката мануелна работа.

  Целосно затворената заштита на целата опрема ги подобрува безбедносните перформанси на деловите и безбедноста на луѓето.
 • company profile

  Бодор Македонија

  • Company introduction:Супер фабрика, меѓународен квалитет Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн. Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина Котирана компанија, која му служи на светот (повеќе од 150 земји и региони)
  • Contact Person Name:Бодор Македонија
  • Address:Оцка Михајлоски 17
  • City:Prilep , Macedonia
  • Cell Phone #:075 423380
  • Telephone #:076 479707  076479707

  shopping assistance