00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Машини за сечење на ласерски влакна А серија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:А серија
  Машина за ласерско сечење
  со една платформа
  Исплатливо, Економично и Практично
  1000w / 1500w / 2000w ласерски извор по ваш избор, дизајнот на платформата е практичен и економичен.
  Bodor Genius ласерска глава
  Автоматско фокусирање
  Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
  Точна
  Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.
  Заварување на структура на кревет тип тенон - жлеб
  Структура тенон - жлеб за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност на работењето.
  Стил според семејниот дизајн на Bodor
  Врз основа на семејниот дизајн на Bodor, генот Bodor е измешан во производи од серија А, формирајќи го ексклузивното чувство за убавина на Bodor.
  Јасниот преглед нуди практичност и потпис од стилот на Bodor.
 • company profile

  Бодор Македонија

  • Company introduction:Супер фабрика, меѓународен квалитет Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн. Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина Котирана компанија, која му служи на светот (повеќе од 150 земји и региони)
  • Contact Person Name:Бодор Македонија
  • Address:Оцка Михајлоски 17
  • City:Prilep , Macedonia
  • Cell Phone #:075 423380
  • Telephone #:076 479707  076479707

  shopping assistance