00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Индустриски компресор


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ел. мотор од 2 do 250kW; капацитет од 0,24 до 43 m3/min;притисок 7 до 13 bar;ранг со регулација на брзина;ранг со вградена опрема за третман на воздух. Гаранција на компресорите е 6 години или 44000 работни часа. Завојни маслени копресори изработени по најнова технологија со цел да им обезбедат на крајните потрошувачи континуирана, економична и доверлива испорака на високо квалитетен компримиран воздух. Сите компресори се опремени со интелегентни контролери за прецизна работа на компресорот со што се намалени трошоците за работа и за одржување. Работните параметри континуирано можат да се одчитуваат на дисплејот од контролерот.
 • Category:Compressors
 • Seller:Eksperts
 • Warranty:6 years
 • company profile

  Eksperts

  • Company introduction:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Contact Person Name:Emilija
  • Address:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023081970
  • Fax #:023084871
  • Geo Location:Show  023081970

  shopping assistance