00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Klucar Graver Baze

 • Company introduction:Постоиме на пазарот веќе 25 години! Нашето мото: " Квалитетна и брза услуга, професионален пристап кон зададените задачи и задоволни клиенти" Примарни дејности: ® ИЗРАБОТКА НА КЛУЧЕВИ ® ПРОДАЖБА И ПОПРАВКА НА : БРАВИ ЗА ВРАТИ, ОРМАРИ, БИРОА, КАСИ, СЕФОВИ, БАНКОМАТИ ® ПРОДАЖБА НА : ПТТ САНДАЧИЊА, СИГУРНОСНИ БРАВИ, СИГУРНОСНИ КАТАНЦИ, КАСЕТИ ЗА ПАРИ И КЛУЧЕВИ ® ИЗРАБОТКА НА НАТПИСИ НА : АЛУМИНИУМ, МЕСИНГ, ПЛЕКСИГЛАС И ПЛАСТИКА ® ОТВАРАЊЕ НА ЗАКЛУЧЕНИ КАСИ, СЕФОВИ, ВОЗИЛА И БАНКОМАТИ. ® СЕРВИС НА ВЕЌЕ МОНТИРАНИ БРАВИ И КАСИ Стручниот тим може да се пофали со долгогодишно искуство, семејна традиција и како доказ за ова, нашиот вработен Горан Кратовалиев се здоби со лиценца за ОВЛАСТЕН СУДСКИ ВЕШТАК во областа на клучарството, прв и засега единствен во Македонија. Нашите артикли се со проверен квалитет : - TITAN - Словенија - ASSA ABLOY - Шведска - KESO - Швајцарија - MUL-T-LOCK - Израел - CORBIN - Италија - SECUREMME - Италија - IFAM - Шпанија - KALE - Турција - GEZE - Германија
 • Contact Person Name:Горан
 • Address:Joрдан Мијалков бр. 3Скопје
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075426221
 • Telephone #:3238544
 • Year registered:1992
 • Total employees:2
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products54
Member since22 Mar, 2012
Last activity16:27:32 , 18 Sep, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance