00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Тенда Панама

14%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Стабилна метална тенда со кремаста боја

  Карактеристики :

  Димензии: 3x3 м.
  Материјал :160 г полиестер
  Пластифицирана метална рамка
  Боја: кремаста

  Прицврстувањето за подлогата на секое столбче е со 2 штрафа.

  #Гарден програма

 • Availability:In Stock
 • company profile

  Tehno geneks

  • Company introduction:ТЕХНО ГЕНЕКС е приватна трговска компанија основана 2002 год. со седиште во Скопје. Основната дејност е увоз, продажба на големо и дистрибуција на техничка стока. Дистрибуцијата се врши од централниот магацин во Скопје. Застапен е широк асортиман на производи за домаќинството и за индустријата. Компанијата е генерален застапник за Р.Македонија за познатите брендови AL-KO Аустриа, Linea и Villager. Постигнавме добра понуда, разноврсност, сигурна и брза услуга.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:Перо Наков 144, магацин на Караорман
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 317 465
  • Telephone #:02 2551801
  • Fax #:02 2520176
  • Year registered:2002
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (2 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:1.470 MKD

  Тенда Панама

  6%save
  Retail Price - VAT Included:15.280 MKD 14.300 MKD

  Тенда Панама

  7%save
  Retail Price - VAT Included:13.000 MKD 11.990 MKD

  Тенда Панама
  022551801

  shopping assistance