00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

За машко кученце

10%save

За машко кученце

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

896.0 MKD 806 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 150 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:6941055132251 Марвел играчка за миленици со звук – 249 ден.
  6941055136976 Играчка за миленици со звук - животно – 159 ден.
  6941055136969 Играчка за миленици со звук - кокошка – 399 ден.
  6941055137065 Играчка за миленици - фризби – 89 ден.
 • Category:Pets , Pet Products
 • оцени од корисници
  company profile

  Минисо Соло

  • Company introduction:Природата во која живее човекот има магична моќ. Уживаме во она што природата ни го дава, учиме и создаваме од неа. Поради ова, ние се стремиме кон едноставна филозофија за природен живот, дизајнирање и производство на одлични производи по пристапни цени, земајќи ги во предвид ресурсите на земјата, животната средина, рециклирањето и други прашања, а со тоа и навистина се враќаме на природата и суштината на производот. MINISO не е само бренд, туку и начин на живот. Не ги нагласува таканаречената мода или трендови. Напротив, MINISO се фокусира на потрошувачите кога развива производи, што е - враќање кон суштината и кон природата. MINISO го збогатува животот со широк спектар на производи по разумни цени. Тоа е како компас, што укажува на "основни" и "природни" насоки со обезбедување на едноставни и природни производи. I themeluar në Japoni në vitin 2013, MINISO në mënyrë aktive e hulumton tregun ndërkombëtar dhe si rezultat i kësaj, për më pak se 4 vite hap 2600 shitore. Deri sot ka lidhur marrëveshje për franshizë me më shumë se 60 shtete, duke përfshirë SHBA-të, Kanadanë, Rusinë, Singaporin, Kinën, Hong Kongun, Malajzinë, me rritje të përgjithshme mujore prej 80-100 shitore. Marka MINISO promovohet nëpërmjet strategjive të saj kyçe, me azhurnimin e prodhimeve në nivel javor, çmimeve të ulëta dhe duke i synuar konsumuesit e prodhimeve inteligjente globale për konsumim të gjerë. I inspiruar nga moda dhe stili jetësor japonez, MINISO ka 11 kategori me gjithsej mbi 8000 prodhime. Shëndet dhe bukuri, prodhime digjitale, prodhime sezonale, lajf departament, lodra... MINISO nuk është vetëm markë, por është stil jetësor. Duke u përpjekur paraprakisht t’i parashikoj nevojat e blerësve, u kthehen prodhimeve jetësore dhe klientëve të tyre u ofrojnë prodhime autentike, kualitative dhe lehtë të qasshme. MINISO përqendrohet në thelbin e prodhimeve, ka kujdes për kualitetin dhe mban baraspeshë mes kualitetit dhe çmimit të prodhimit. Marka ndjek një filozofi të thjeshtë, duke dizajnuar prodhime me çmime përkatëse, du
  • Contact Person Name:Минисо Соло
  • Address:Кеј 13 Ноември ГТЦ локал 6/Д.Е.301
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072/911-074
  • Telephone #:072/376-098
  • Fax #:070/281-346
  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.095 MKD 986 MKD

  За женско кученце

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.056 MKD 950 MKD

  За модерна баба

  10%save
  Retail Price - VAT Included:288 MKD 259 MKD

  За палавото маче

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.286 MKD 1.157 MKD

  За шизик дада

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.116 MKD 1.004 MKD

  За најсаканиот дедо

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.116 MKD 1.004 MKD

  За најдобриот бато
  070/287-777

  shopping assistance