00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Комплементарни храна за кучиња од сите големини Bisco Sandwich 2.5 kg


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Цена на килограм:

  252 ден / 1 KG

  Опис
  Комплементарни храна за кучиња од сите големини Состав: житни култури, масла и масти, разни шеќери, месо и животински деривати (2%), минерали. Аналитички состојки: СуровI протеини 11,00%, сурова влакна 1,00% сурова масла и масти 6,50%, сурова пепел 1,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

  Земја на потекло:
  Италија

 • Availability:Contact
 • company profile

  Parkis Zufer

  • Company introduction:Ветеринарна компанија Праксис е увозник на храни за миленичиња, разни акцесории, генетски материјал (биково семе), премикси, ветеринарни инструменти.. Услуги: • Клинички прегледи и терапија • Вакцинација • Дехелминтизација • Оперативни захвати - обработка на рани • Кастрација • Стерилизација • Храни за кучиња, мачки, птици • Витамини, минерали • Акцесори • Совети и консулатации за вашите животни Компанијата е основана во 2000 година. Во својот состав има Ветеринарна Амбуланта Праксис во Желино, а од 2009 год. и Ветеринарна Амбуланта Праксис-Тетово и Пет шоп во улица Б.Тоска 63 во Тетово.
  • Contact Person Name:Zufer Xhelili
  • Address:Благоја Тоска 63
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:072273896
  • Telephone #:071 307072
  • Geo Location:Show  071307072

  shopping assistance