00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Замок со лулашка и лизгалка

20%save

Замок со лулашка и лизгалка

Цената е со вклучен ДДВ
37.000 MKD 29.250 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Може да се користи во затворен или отворен простор
  - За деца од 2 до 7 години
  - Димензии: 146 x 233,5 x 234 cm
  - Димензии лизгалка: 166cm
  - Димензии врата: 84cm
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance