00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN STREAMER прочистувач на воздух MC70L

20%save

DAIKIN STREAMER прочистувач на воздух MC70L

Цената е со вклучен ДДВ
30.000 MKD 24.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Силно и моќно прeчистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологијата ,
  • го подобрува квалитетот на воздухот во секоја просторија
  •Во широк опсег ги уништува и отстранува честиците на прашина ,разни непожелни мириси и микроби,а вирусите ги прави безопасни за средината
  •голем проток на воздух: 420 m³/h во турбо режим на работа
  •го збогатува воздухот со негативни јони обезбедувајки здрава атмосфера во секоја просторија
  •мала бучавост до 16 dBA
  •лесна, компактна и мобилна единица
  •едноставен начин на чистење и ниски трошшоци за одржување

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance