00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN INVERTER клима уред STYLISH FTXA-AW/AS/AT


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Инвертер клима уред , STYLISH ( FTXA-AW/AS/AT )
  • три варјанти на завршница : бела , сива или blackwood изглед.
  •Енергетска ефикасност (ладење/греење): A+++/A+++
  •Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW; .5.0KW
  • R32 еколошки фреон. R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава .
  •Интелигентен и ефикасен дизајн
  •Coanda ефект (го оптимизира протокот на воздух за подобра дистрибуција на температурата низ целата просторија, во зависност од тоа дали има потреба од греење или ладење. Кога е во режим на греење, клима уредот го насочува воздухот надолу, кога е во режим на ладење, клима уредот – го насочува протокот на воздух нагоре
  •Контрола на влажноста во просторијата – Stylish (стилска) клима уредот користи автоматско прилагодување на вентилаторот и компресорот за да создаде рамнотежа меѓу температурата и влажноста во просторијат
  •Мрежен сензор – за детекција на температурата по површината во просторијата и создавање на поудобна клима
  •Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста
  •Тивко работење – Stylish користи ново дизајниран вентилатор за оптимизирање на протокот на воздух за поголема енергетска ефикасност при ниски нивоа на звук. Eдиницата работи така тивко, речиси ќе заборавите дека е таму
  •Online контролер (WiFi) – контрола на Stylish преку паметен телфон (достапна бесплатна апликација на Android, iPhone)

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24Продажен штанд –City Mall (1кат) 076 / 344-728 Дирекција Тел: (02)310 99 49 info@icsgroup.mk www.icsgroup.mk

 • Availability:Contact
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance