00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Toshiba RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E Suzumi Plus inverter

13%save

Toshiba RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E Suzumi Plus inverter

Цената е со вклучен ДДВ
94.990 MKD 82.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Toshiba RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E Suzumi Plus inverter
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  13%save
  Retail Price - VAT Included:94.890 MKD 82.000 MKD

  Toshiba RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVS ...

  11%save
  Retail Price - VAT Included:78.990 MKD 70.000 MKD

  Клима уред Toshiba RAS-B22PKVSG-E S ...

  13%save
  Retail Price - VAT Included:94.990 MKD 82.000 MKD

  Клима уред Toshiba RAS-B24PKVSG-E S ...

  Retail Price - VAT Included:64.490 MKD

  Toshiba RAS-18J2KVG-E Seiya inverte ...

  6%save
  Retail Price - VAT Included:79.990 MKD 74.990 MKD

  Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2A ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:45.990 MKD 43.490 MKD

  Toshiba RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AV ...
  023061466

  shopping assistance