00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клима уред Inverter Daikin FTXB35C


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Високо ѕидна единица.
  •Режимот за комфорт гарантира превенција од сушење на воздухот со тоа што спречува топлиот или ладниот воздух да дува директно на телот.
  •Титаниум апатит фотокалитичкиот филтер го прочистува воздухот и ги одстранува микроскопските честички, силен разградувач на мириси и помага да се спречи ширењето на бактерии, вируси и микроби за да обезбеди стабилно снабдување на чист воздух.
  •Вертикален авто-замав ги движи клапите за празнење нагоре и надолу за ефикасна дистрибуција на воздухот и температурата во целата просторија.
  •Може да се одбере и “моќен” режим за брзо загревање или ладење; од кога тој режим ќе се исклучи, уредот се враќа на претходно поставениот режим.

 • Availability:Contact
 • company profile

  Milmark engineering (Milmark inzenering)

  • Company introduction:Air conditioning, heating, design, and service. Authorized Dealer of Daikin, Viessman and Actionclima in Macedonia.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 358991
  • Telephone #:075 311631
  • Geo Location:Show  075311631

  shopping assistance