00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter

5%save

Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter

Цената е со вклучен ДДВ
43.490 MKD 40.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tundra Green inverter
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  6%save
  Retail Price - VAT Included:28.990 MKD 26.990 MKD

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:43.490 MKD 40.990 MKD

  Haier AS50TADHRA-CL / 1U50MEEFRA Tu ...

  6%save
  Retail Price - VAT Included:28.990 MKD 26.990 MKD

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  7%save
  Retail Price - VAT Included:27.990 MKD 25.990 MKD

  Haier AS35TADHRA-CL / 1U35MEEFRA Tu ...

  6%save
  Retail Price - VAT Included:40.990 MKD 38.490 MKD

  Haier AS50TDDHRA-CL / 1U50MEEFRA Tu ...

  6%save
  Retail Price - VAT Included:24.990 MKD 23.490 MKD

  Haier TIDE Green AS35TAMHRA/1U35YEM ...
  023061466

  shopping assistance