00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN - УРУРУ ПРЕЧИСТУВАЧ - модел MCK75J

10%save

DAIKIN - УРУРУ ПРЕЧИСТУВАЧ - модел MCK75J

Цената е со вклучен ДДВ
36.900 MKD 33.210 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Daikinoviot воздушен филтер УРУРУ го пречистува воздухот и воедно го овлажнува, отстранувајки ги негативните последици на сувиот воздух - Успешно ги отстранува алергените( пр.грини,прашина и др.) бактерии и вируси. - Пријатно ја освежува просторијата-елиминирајки ги непријатните мириси од чад од цигари , а останатите мириси ги разложува. - Со едноставно додавање на вода во резервоарот ~ 4L, пречистувачот го овлажнува воздухот со максимален волумен од 600 ml/s - Едноставен за ракување - Економичен. Наменет за простории со површина до 46м2.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:China
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance