00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin Stylish


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Daikin Stylish
  Елегантен дизајн и smart технологија!

  - Компактен и функционален дизајн погоден за секој ентериер
  - 3 елегантни бои: бело, сребрена боја и црно дрво
  - Достигнување A +++ во греење и ладење
  - Титан апатит филтер и сребрен филтер за прочистување на воздухот
  - Flash Streamer технологијата генерира свеж воздух
  - Реконструираниот вентилатор работи исклучително тивко
  - Интелигентниот термички сензор и Coanda Effect обезбедуваат одлична температура и дистрибуција на воздух
  - Повисока енергетска ефикасност и помало влијание врз животната средина преку новиот фреон R32
  - Интегриран Wi-Fi адаптер за лесно управување со телефон

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Посетете не во нашите Продажни Салони
  ул. Илинденска 179, Тетово
  Ул.Сретко Крстески, Гостивар
  ул. 11-ти Септември 101/9, Кичево
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  ==========================================
  Dizajn elegant dhe teknologji e zgjuar!

  - Dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier
  - 3 ngjyra elegante: e bardhë, ngjyrë argjendi, drur i zi
  - Efikasiteti energjetik deri A +++ në ngrohje dhe ftohje
  - Titan apatit filtër dhe filtër argjendi për pastrimin e ajrit
  - Teknologjia Flash Streamer gjeneron ajër të freskët
  - Ventilatori i rikonstruktuar punon kryesisht në heshtje
  - Sensori termik inteligjent dhe efekti Coanda shpërndajnë ajrin dhe temperaturën në mënyrë të shkëlqyeshme
  - Efikasitet më të lartë të energjisë dhe më pak ndikim në mjedis nëpërmjet agjentit ftohës R32
  - Wi-Fi adapter i integruar, për menaxhim të lehtë nëpërmjet telefonit

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Na vizitoni ne sallonet tona të shitjes
  rr.Ilindenska 179, Tetovë
  rr.11 Shtatori 101/9, Kërçovë
  rr.Sretko Krsteski, Gostivar
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

 • Availability:Contact
 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show  044335051

  shopping assistance